FBC Borovnica bo v sodelovanju s Floorball zvezo Slovenije gostila finalni turnir elitne floorball lige.
Vabimo vas v soboto, 9.maja 2015 na Vrhniko, kjer bo potekal vrhunec letošnje sezone državnega prvenstva v floorballu. V športni dvorani OŠ Martina Slomška (Pod Hruševco 33) se bosta odvila finalna obračuna za najvišja mesta prvenstva elitne lige.

Tekmovanje bo potekalo po naslednjem razporedu:

16:00     Tekma za 3. mesto med ekipama FBK Olimpija in  FBK Insport Šk. Loka,

finale-3.mestol

  Za državni bron se bosta pomerili ekipi iz Ljubljane in Škofje Loke. FBK Olimpija Ljubljana je redni del prvenstva s 16 točkami zaključila tretja na lestvici in se v dveh polfinalnih obračunih pomerila s Polansko Bando. Lanska zmagovalna ekipa, FBK Insport Škofja Loka pa je letošnji redni del sezone s 14 točkami zaključila na četrtem mestu in v polfinalnih tekmah klonila prav proti našim Borovničanom. 

19:00     Tekma za 1.mesto med domačo UNIHOC Borovnica in FBK Polansko bando.

finale-1.mesto

               Težko pričakovani finalni obračun bosta krojili ekipi: Polanska Banda in UNIHOC Borovnica. Polanska banda je v letošnji sezoni strmo napredovala in ob koncu rednega dela s 25 točkami pristala na drugem mestu lestvice elitne lige. Borovničani pa so celotno sezono suvereno ostajali na vrhu lestvice, ob koncu pa jim je uspelo prvo mesto po rednem delu zadržati s točko prednosti (26 točk).
Borba za osvojitev prvenstva definitivno ne bo lahka in kot se za finale spodobi, seveda pričakujemo pravo floorball poslastico.

Lepo vabljeni!