V nedeljo, 12.10. 2014, se je s prvim turnirjem v Poljanah nad Škofjo Loko začela letošnja sezona državnega prvenstva za otroke do 11 let.
Borovničani smo sezono otvorili z zmago proti ekipi iz Žirov s 5:4. Žogico so za naše v mrežo uspešno pospravili Tomaž Dobrovoljc 3x ter Domen Mevec in Tim Kuhar po 1x. Treba je pohvaliti ekipni duh in sodelovanje vseh igralcev na igrišču, ki so se zasluženo veselili prvih letošnjih točk.

 
Druga tekma proti Škofji Loki je sprva potekala precej izenačeno, potem pa so Ločani izkoristili nekaj napak v obrambi naše ekipe in povedli z nekaj hitrimi goli. Kljub temu borovniški fantje niso popustili in so se borili vse do konca, a zmage niso več mogli izboriti. Ločani so slavili s 6:2, strelca za Borovnico sta bila Domen Mevec in Tomaž Dobrovoljc.

 
Trenerka Anamarija Košir pravi, da so s polovičnim uspehom na začetku sezone zadovoljni: “Videli smo, da smo sposobni premagovati nasprotnike in se boriti za mesta pri vrhu lestvice, hkrati pa so se pokazale tudi pomanjkljivosti, ki jih bodo tekom sezone na treningih lahko izboljšali in odpravili. In s tako zagnano ekipo je delo na treningih res užitek.

 

Fante naslednji turnir čaka 15. novembra v Kranjski Gori.

AK