FBK Insport U19 B : FBC Borovnica U19  2:3 (0:2, 0:0, 2:1)

Tim Turšič 1+0, Tjaša Črnilogar 1+0, Matjaž Brlogar 1+0, Lara Drole 0+1
V nedeljo 2. 10. 2016 se je ekipa u19 podala na drugo tekmo te sezone. Prvič je odigrala tekmo v gosteh, in sicer pri Insport u19 B. Na tekmo so se podali v nekoliko okrnjeni postavi, brez ključnih igralcev letošnje ekipe. Vendar so v tekmo vseeno vstopili samozavestno. Tekma se je začela napadalno z obeh strani,  vendar pa so bili najprej uspešni naši mladinci, ko je iz razdalje zadel Tim Turšič,  ki letos igra prvo leto.

Tempo igre se je po zadetku samo še zvišal. Veliko strelov na obeh straneh, ki sta jih uspešno zaustavljala oba vratarja. Na prvi odmor so tako mladinci odšli z minimalno prednostjo. V drugi tretjini so Ločani začeli z intenzivnejšim pokrivanjem, kar so gostje izkoristili in iz protinapada je po podaji Lare Drole zadela Tjaša Črnilogar povišali vodstvo. Nato pa se je visoko pokrivanje izplačalo tudi domačinom, saj jim je uspelo znižati zaostanek. V zadnji tretjini so Insportovci pritisnili še bolj in uspeli izenačiti.

Nekaj minut pred koncem tekme so Borovničani dobili dvominutno kazen. Napako v domačem napadu pa je izkoristil Matjaž Brlogar in tako v shorthanded-u zadel za ponovno vodstvo. Tekma se je tako končala z rezultatom 2:3 za našo ekipo.