FBK Insport Šk. Loka U13  9:6  FBC Borovnica
(Jan Remec 2+2, Luka Črnilogar 2+0, David Pečlin 1+1, Žan Soklič 1+1, Jaka Pristavec 1+0)

FBC Borovnica U13  6:10  FBK Insport Šk. Loka U13
(Tomaž Dobrovoljc 3+0, David Pečlin 2+0, Jan Remec 1+0, Luka Črnilogar 0+1, Jaka Pristavec 0+1, Žan Soklič 0+1)

5. turnir državnega prvensta U13, ki je potekal v nedeljo, 15. januarja v Škofji Loki, je Borovniškim fantom prinesel tekme proti prvouvrščeni ekipi na lestvici.
Obe tekmi proti verjetno najmočnejšemu nasprotniku v kategoriji U13 – FBK Insport, smo začeli zelo medlo. Z osnovnimi napakami smo dovolili nasprotniku doseganje lahkih golov ter tako že po nekaj minutah zaostajali za 3 oz. 4 gole.
Na prvi tekmi smo v nadaljevanju z bolj agresivnim pokrivanjem nasprotnika, rezultat skoraj obrnili v našo korist. Vseeno pa nam je za presenečenje zmanjkalo časa in zbranosti. Domači so tako slavili z rezultatom 9:7
Popolnoma drugo zgodbo je bilo moč videti na drugi tekmi, saj je Insport vodil celotno srečanje za nekaj zadetkov. V naši igri je manjkala borbenost ter timska igra, prav tako pa nismo prikazali solidne obrambe iz prve tekme. Ob zadnjem sodniškem žvižgu je bil tako rezultat 10:6 v korist Ločanov.

Vseeno sem zadovoljen, da so fantje na prvi tekmi prikazali zelo ofenzivno igro, ki nam lahko ob boljši obrambi, v prihodnje prinese več uspeha!

BB