Tako članice kot člani so se na turnirju Czech Open 2014 super odrezali.

CO2014.

Dekleta so  v svoji skupini zasedle tretje mesto ter se tako uvrstile v 1/64 finala, kjer so slavile z 2:0 in se prebile v 1/32. Tam je bila sicer s končnim rezultatom 1:0 boljša švedska ekipa, kljub sicer neveljavnemu zadetku – kakor je priznala tudi strelka gola. Dekleta so igrala odlično, strnila so obrambne vrste in si priigrala marsikatero priložnost v napadu.

CO2014 članice-rednio del

 

Člani FBC Borovnica so si zagotovili drugo mesto v skupini in se uvrstili v 1/64, kjer so slavili s 3:0. V 1/32 finala so po kazenskih strelih izpadli proti češki ekipi Hlasna. Borovničani so sicer večino časa napadali nasprotnikova vrata, a žal neuspešno. Tako so odločali penali, kjer so imeli več sreče nasprotniki.

CO2014člani-redni del

 

Od Borovničanov sta bila v Pragi aktivna še sodniški par Kržič in Matijašević, ki sta dve tekmi sodila tudi v elitni ženski kategoriji ter dežurni “gastarbajter” Časar, ki je ob porazu Sparte proti Floorball Koniz (4:2) v elitni kategoriji vknjižil gol in podajo. Časarjeva Sparta je tekmovanje v elitni diviziji zaključila s porazom proti švedski ekipi Lerum, za katere sicer igra tudi “zorro” legenda švedske lige Peter Runnestig. Luka je na tej tekmi vknjižil asistenco.

 

Naj tokrat osvetlimo še bolj zabavni del pustolovščine v Pragi. Letos sta se v središču znašla Barbara in Anže, lahko bi jima rekli tudi trenutno najaktivnejši floorball par. Dekleta so poskrbela, da je imela Barbara prav vsak dan zapolnjen s posebnimi dogodivščinami, fantje pa so prav tako dobro izkoristili sobotni večer in skupaj pripravili tudi nekaj zabavnih pripetljajev za Anžeta. Skupinski utrinek si lahko ogledate na spodnji fotografiji, podrobnosti pa naj ostanejo bolj skrivnostne 🙂

češka2014