V petek 26.4. so bile odigrane še zadnje tekme Borovniške lige v sezoni 2012/13.

AVONi so tudi letos finale dobili gladko, z 9:0 so premagali ekipo Šel’ce. V finalu smo na delu skupaj videli kar 6 slovenskih članskih reprezentantov – po tri na vsaki strani. Za “Avončke” je to že peti zaporedni naslov. Igralec te ekipe Luka Repar, pa je letos osvojil kar tri različne lige – borovniško, vrhniško ter seveda elitno ligo državnega prvenstva Terme Olimia.

Prijetno so s 5. mestom presenetili Požigalci, igralci ekipe Jaws B so z borbenim pristopom v tekmi za 9.mesto porazili uveljavljene kolege iz ekipe Jaws A, ekipa Fixbo, sestavljena iz skoraj samih deklet, pa je že prejšnji petek v tekmi za 10.mesto porazila ekipo The Kings, katere igralci vsi nastopajo v 1. slovenski ligi za FBK Ljubljano.
Posebno pohvalo pa si zaslužijo Dile. Skoraj vsi igralci te ekipe so v letošnji sezoni prvič preizkusili floorball, kar se je videlo tudi po rezultatih prvih tekem. Fantje pa so se tekom sezone močno izboljšali, ter hkrati pokazali zdrav športni duh, vsekakor izjemna pridobitev lige.

bl2013V sezoni 2012/13 je nastopalo 16 ekip ter preko 140 igralcev

Končni vrstni red Borovniške lige za sezono 2012/13:
1. AVONi mačkoni
2. Šel’ce
3. Jah
4. Buro Ass
5. POžigalci
6. Biro ES
7. Staff
8. Pacienti Inc.
9. Jaws B
10. Jaws A
11. Fixbo
12. The Kings
13. Skriti talenti
14. Cereal Killers
15. Dile
16. uBOSCHčki
avoni

strelciNajbolši strelci lige: Andraž Bizjak(Jah), Jani Trček(Jah), Klemen Košir(Biro ES)

Od kopice članskih ter mladinskih reprezentantov, pa do deklet, osnovnošolcev ter začetnikov floorballa. Veseli smo, da vse te igralce družijo športno obarvani petki v borovniški telovadnici.
SE VIDIMO PRIHODNJO SEZONO!

Dodaj odgovor