Na tekmo so se naša dnageljniekleta odpravila dobre volje, saj je bil to njihov dan. Tako je soboto 8.3.2014 zaznamovalo cvetje, ki se je znašlo tudi v laseh Borovničank.

Razočarala pa nas je organizacija domače ekipe, Polycom Brloga, saj je bila telovadnica nepripravljena in zasedena celo še po času uradnega začetka tekme državnega prvenstva 1SFL, zato se je tekma začela s precejšnjo zamudo. Dekleta so bila vidno vznemirjena, a na srečo so jih fantje nasprotne ekipe naposled le znali nekoliko sprostiti, ko sta sodnika končno oznanila začetek tekme. Vsaki od naših deklet so podarili cvet, za kar se jim lepo zahvaljujejo.
Nežnosti je bilo kmalu konec, saj sta obe strani pričele zelo borbeno. Domači fantje so bili očitno odločeni, da ne bodo pustili dekletom veliko možnosti. Fantje so prevladali v prvi tretjini, v nadaljevanju pa so bile Borovničanke bolj organizirane. Kljub pretežno obrambni igri, so dekleta uspela pripraviti kar nekaj lepih akcij v napadu, a je bil domači vratar precej razpoložen. Tokrat je fante uspela zmesti le ena izmed naših igralk, Lara Drole, ki je dvakrat zadela.
Polycom brlog : Floorballshop.si –  10 : 2  (5:0, 3:0, 2:2)
Iz tabora ženske ekipe Borovnica floorballshop.si je prišel še naslednji komentar: ” Še posebej se zahvaljujemo redkim, a zvestim navijačem, saj nam podpora veliko pomeni. Tokrat smo vesele pričakovale večinsko udeležbo tako naših članov A kot članov B, saj sta imeli obe ekipi pred nami tekmo v bližini. Naše razočaranje pa so vseeno uspeli z lepimi gestami prikriti fantje nasprotne ekipe, člani ekipe Jaws in pa pomembni posamezniki, ki nas zvesto spremljajo. Resnično se jim vsem lepo zahvaljujemo!”
Ženska ekipa pa se ta dan še ni ustavila, tokrat so svoj dan proslavile z druženjem, plesom in odlično zabavo!