FBK Thunder Ž 7-6 Borovnica floorballshop.si
Strelke: Klara Zajc 2+1, Sara Turšic 1+0, Špela Remec 1+0, Manca Šribar 1+0, Andreja Korošec 1+0, Eva Košir 0+1, Špela Pečlin 0+1

Ekipa Borovnica Floorballshop.si je v nedeljo 23. oktobra v 3. kolu Slovenske ženske lige gostovala na Jesenicah pri ženski ekipi FBC Thunder.

V prvi tretjini je šlo odlično, saj so zadele kar trikrat. Gole so dosegle Špela Remec, Klara Zajc in po dobro izvedenem prostem udarcu še Manca Šribar. Vratarka Julija Stopar je mrežo pustila nedotaknjeno, prikazala je kar nekaj odličnih obramb. V drugi tretjini sta po lepih akcijah žogo v mrežo nasprotnic poslali Sara Turšič in znova Klara Zajc. Pred začetkom tretje tretjine so Borovničanke vodile s tremi goli razlike.

Jeseničanke so tretjo tretjino začele zelo odločno. Prevzele so pobudo na igrišču in kmalu zmanjšale zaostanek na samo dva gola. Prednost je znova povečala Andreja Korošec, toda to domačink ni ustavilo. Še bolj so pritisnile in v kratkem času dosegle kar tri gole. Nekaj minut pred koncem je bil rezultat izenačen. Borovničanke so v zadnjih dveh minutah zadele kar tri prečke, Jeseničankam pa je uspelo zadeti še enkrat. Tekma se je tako končala z izidom 7:6 za domačo ekipo z Jesenic.