ŠD Zelenci Ž 4-9 Borovnica floorballshop.si
Strelke: Špela Remec 2+0, Anja Košir 2+0, Sara Turšič1+1, Manca Šribar 1+1, Klara Zajc 1+0, Špela Pečlin 1+0

V nedeljo 15. 1. 2017 so se igralke ekipe Floorballshop.si v Mojstrani pomerile z ekipo ŠD Zelenci in zmagale z rezultatom 4:9 ter dosegle drugo zmago v sezoni. Tekmo so Borovničanke začele zelo živčno in že po dobrih dveh minutah prejele prvi gol. Kmalu so dosegle izenačujoči gol, katerega je dala Manca Šribar in to je bil tudi rezultat ob koncu prve tretjine.
V drugi tretjini so gostujoče igralke zaigrale malenkost bolj sproščeno in povedle z golom kapetanke Vesne Črnilogar. Rezultat ob koncu druge tretjine je bil 2:1 za gostje iz Borovnice. Sledil je infarktni začetek tretje tretjine, v kateri so gol prve dosegle domačinke iz Mojstrane ter rezultat znova izenačile na 2:2. Nekaj minut zatem so igralke Floorballshop.si z golom Klare Zajc povedle, a domačinke so hitro izenačile. Živčnost na klopi je bila velika, prav tako pa tudi želja po zmagi. Po lepo izdelani akciji je najprej za vodstvo zadela Špela Remec, kmalu nato še Sara Turšič. Gostujoče igralke so se povsem sprostile in vzele igro v svoje roke. Do konca tekme so nato zadele še Špela Pečlin, Špela Remec ter dvakrat Anja Košir. Na klopi je tokrat igralke vodil in jih spodbujal novi trener Tilen Vehovec, ki je tako že na prvi tekmi z ekipo dosegel zmago.

Po zmagi je kapetanka Vesna povedala tole: »Iz Mojstrane smo se vrnile presrečne z drugo zmago v tej sezoni! Tekmo smo začele prestrašeno in zmedeno, a nas je trener Tilen znal s spodbudnimi besedami in pozitivno energijo prepričati, da znamo igrati bistveno bolje. To se je pokazalo v tretji tretjini, ko je igra končno stekla in žogica je kot po tekočem traku šla v gol nasprotnic.«

ŠP