UNIHOC Borovnica : ŠD Zelenci KG 20:1 (6:0; 5:0; 9:1)
Jan Stražišar 8+2, Rok Korošec 3+6, Miha Petrič 3+2, Andraž Podržaj 2+1, Anže Pristavec 1+2, Silvo Komatar 1+2, Ambrož Rot 2+0, Davor Stražišar 0+2.

Tekmo smo začeli odločno. Želja po zmagi, predvsem pa po dobri igri je bila očitna že od prve minute srečanja. Skozi celotno tekmo smo bili suvereni in nepopustljivi. Od samega začetka tekme je bila tiha prioriteta obramba ter manj prejetih zadetkov kot na zadnji tekmi. Nasprotniku nismo dovolili veliko sestavljenih akcij. Veliko strelov je bilo uspešno blokiranih, napake pa je mojstrsko branil Bajec, kateremu se je tokrat izmuznil le en nepričakovan prosti strel.
Veliko naših zadetkov je bilo doseženih po lepih podajah na praktično nebranjen gol. Pokalo je z vseh položajev. Po daljšem času je bila prikazana značilna kombinatorika, katera nasprotniku ne pusti zadihati in razkrije številne luknje v nasprotnikovi obrambi. Izkazala sta se oba napada, Gorenjska obramba je bila pod konstantnim pritiskom. Tekmo smo vzeli resno, nasprotnika nismo podcenjevali, hkrati pa smo lahko tekom tekme preizkusili različne postavitve.
Na srečanju je bil znova naš najefektivnejši igralec starejši od bratov Stražišar, ki je tako z izjemno strelsko predstavo zasedel položaj najboljšega strelca lige. Za prikazano predstavo, prvi zadetek in hkrati “hat trick” si posebne čestitke zasluži tudi Miha Petrič. Pohvalil bi še delo obeh sodnikov, saj skozi srečanje nista dovolila nepotrebnih izpadov. Agresija in pravokacije tako niso padle na plodna tla.
Po tekmi lahko samo upamo na podobne predstave tudi na naslednjih srečanjih. (SK)