ŠD Zelenci Kranjska Gora : UNIHOC Borovnica 5:16 (0:4; 1:9; 4:3)
Robert Košir 2+6, Anže Pristavec 4+2, Andraž Podržaj 3+2, Ambrož Rot 2+2, Silvo Komatar 2+1, Miha Petrič 2+0, Davor Stražišar 1+0, Jan Stražišar 0+1, Rok Korošec 0+1

Igralci kluba Unihoc Borovnica smo petkov večer preživeli v hladni, a čudoviti dvorani Vitranc. S pomočjo prijetnega napovedovalca ter glasbenega uradnika so domačini poskrbeli za prijeten dogodek ter lep zaključek njihove letošnje tekmovalne sezone.

Tekma je potekala dinamično. Boljša tehnika nam je omogočala večjo posest žoge, več akcij, domačini pa so ob najmanjši priložnosti zapretili preko protinapada. S pogumno igro in agresivnim pokrivanjem so napadali visoko, s tem pa na sredini igrišča puščali obilico prostora. Predvsem naš udarni napad je pokazal, da ne dopušča napak, ter situacijo večkrat izkoristil z najrazličnejših položajev.

Ključnega pomena je bila druga tretjina srečanja. Le to smo prepričljivo obrnili v našo korist ter ušli na naulovljivo prednost. Veseli dejstvo, da gole dosegata oba napada. Večina golov je bilo doseženih po lepi podaji. Kraljevali smo predvsem na sredini igrišča, kjer je kranjskogorska obramba le malokrat prišla do žoge. Na krilih uigrane kombinatorike smo prikazali eno boljših letošnjih tretjin.

V zadnji del srečanja so občutno bolje stopili domači igralci. Prikazali so pravo moč njihovih protinapadov. Pokazali so nam ceno neodločnosti na sredini igrišča ter kako odlično znajo izkoriščati prednost dodatnega igralca v napadu. Vrnili so nam celo zadetek z igralcem manj na igrišču. Ob takšnih akcijah celo sicer odlični Bajec ni imel pravih možnosti. Zadnjo letošnjo tretjino so domači igralci celo dobili in se tako na lep način poslovili od domače publike.
Naslednja preizkušnja nas čaka že ta vikend. Kljub lepemu vremenu ter športnim dogodkom na Planiški velikanki se veselimo domačega srečanja s hitrimi Žirovci. Vljudno vabljeni.

 

SK